Oferte Speciale

Programări

Luni-Vineri, în intervalul 9:00-19:00
+(40) 723 525 232

Program Clinică

Luni-Vineri: 8:00-20:00
Sâmbătă: 9:00-14:00

Special pentru voi

Derma Clinique este un nou centru deschis în Iași din pasiune pentru dermatologie și din dorința de a oferi pacienților noștri cele mai bune și variate servicii (consultații, recoltări, prevenția cancerelor cutanate prin dermoscopie, evaluări periodice ale bolilor cronice, trichoscopie, examen cu lampa Wood, diagnostic anatomo-patologic, micologic, tratamente, operații chirurgicale, LASER, Dermapen, terapie LED, injectări Botox, acid hialuronic, mezoterapie, peelinguri etc).

Pachet Family

Pachet 2 consultații = 1 Consultație inițială + 1 control doar în Familie

Un membru al familiei achită o consultație inițială, iar oricare alt membru al familiei sau partenerul cuplului care îl însoțește va achita prețul unui control, deși beneficiază de asemenea de o consultație inițială.

Noi acordăm o importanță deosebită istoricului familial. Unele afecțiuni sunt mai bine înțelese dacă vă cunoaștem membrii familiei. Astfel pot fi depistate și tratate din timp unele boli care ar putea deveni invalidante evoluând silențios sau cu manifestări minime. Valoarea unui istoric bine exprimat este inestimabilă. În plus, timpul necesar consultației celui de-al doilea sau al treilea membru al familiei poate fi mai mic. Familia este economie de timp și bani.

Piele perfectă după sezonul estival

Frumusețe la orice vârstă!

Soarele verii ne este prieten, dar poate deshidrata, usca, rida și îmbătrâni pielea. Derma Clinique aduce pielii tale un plus de prospețime, de întinerire, oferind mezoterapia cu 20% mai avantajos pentru orice cocktail mai mare de 2ml, doar în perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2016.

Magia sărbătorilor de iarnă

Împarte frumusețe celor dragi!

Oferă persoanelor dragi un Voucher cu tratamentul pe care și-l doresc la Derma Clinique. Este cadoul perfect pentru a petrece momente minunate împreună!

8 Martie

Împarte frumusețe celor dragi!

Domnii care oferă minim 2 tratamente faciale de relaxare persoanelor importante din viața lor vor primi mii de zâmbete, iar Derma Clinique le oferă tratamentele pentru hidratare, fermitate, antirid, luminozitate, pentru ten acneic cu 10% discount de primăvară.

Frumusețe la superlativ în prag de primăvară!

Valentine’s Day & Dragobete

Frumusețe la superlativ în prag de primăvară!

Ne face plăcere să vă anunțăm că, în perioada următoare, Derma Clinique derulează o campanie cu preț special, cu 20% reducere, pentru injectare Botox® (disponibil în România sub denumirea Vistabel®) pentru relaxarea zonelor faciale și frontale, cu netezirea ridurilor.

Campania se încheie pe data de 9 martie 2019 și este lansată din dorința sublinierii frumuseții.

De Valentine’s Day, Dragobete, 1 Martie și 8 Martie să fim așa cum ne dorim!

Încredințează frumuseţea ta doar profesioniștilor.

Dacă această oportunitate se potrivește unei persoane cunoscute și dragi ție, oferă-i un voucher cadou sau trimite-i datele noastre de contact:

Derma Clinique

Telefon: 0723525232

Iași, str. Păcurari, nr 121-123