Despre noi

Programări

Luni-Vineri, în intervalul 9:00-19:00
+(40) 723 525 232, +(40) 749 879 924

Program Clinică

Luni-Vineri: 8:00-20:00
Sâmbătă: 9:00-14:00

Oferte Speciale

 • Derma Clinique a fost creat din dorința de a oferi pacienților noștri cele mai bune și variate servicii de dermatologie medicală și chirurgicală (consultații, recoltări, prevenția cancerelor cutanate prin dermoscopie, evaluări periodice ale bolilor cronice, trichoscopie, examen cu lampa Wood, diagnostic anatomo-patologic, micologic, tratamente, operații chirurgicale, LASER, Dermapen, terapie LED, injectări Botox, acid hialuronic, mezoterapie, peelinguri etc).
 • Cu o experiență de 18 ani în servicii de dermato-venerologie, dermato-estetică, dermato-cosmetologie, dermato-oncologie, urgențe medicale, urgențe chirurgicale, dr. Gabriela Stoleriu, împreună cu toți colaboratorii, a înțeles necesitatea realizării unui nou concept de servicii în dermatologie, în care calitatea superioară a serviciilor, respectul față de pacient și familia acestuia, colaborarea echipei medicale, formarea de noi specialiști, asimilarea unor tehnici medicale novatoare să reprezinte o tradiție.
 • Personalul Derma Clinique este experimentat și eficient, fiind dedicat îmbunătățirii și menținerii sănătății dumneavoastră. Perfecționarea noastră continuă, în domeniul medical și estetic, atât teoretic cât și practic, ne ajută să personalizăm tratamentele după fiecare tip de afecțiune, în concordanță cu gradul de afectare și cu răspunsul la tratamentele anterioare, reușind să oferim soluții optime fiecărui pacient.
 • Noi acordăm o importanță deosebită istoricului familial. Unele afecțiuni sunt mai bine înțelese dacă vă cunoaștem membrii familiei. Astfel pot fi depistate și tratate din timp unele boli care ar putea deveni invalidante evoluând silențios sau cu manifestări minime. Valoarea unui istoric bine exprimat este inestimabilă. În plus, timpul necesar consultației celui de-al doilea sau al treilea membru al familiei poate fi mai mic. Din aceste considerente am creat pentru dumneavoastră Pachetul Family.
 • Profesionalismul și responsabilitatea personalului Derma Clinique, rezultatele obținute au fost remarcate de anturajul pacienților noștri. Toți cei care ne-au trecut pragul au remarcat faptul că nouă ne pasă de fiecare problemă dermatologică a fiecărui pacient și au îndrumat spre noi rudele, prietenii, colegii. Am întâmpinat mereu dorințele și necesitățile dumneavoastră căutând în fiecare moment excelența în domeniul dermatologiei, venerologiei, esteticii, cosmetologiei și oncologiei. Astfel, adresabilitatea către nou constituita Derma Clinique a crescut exponențial în timpul scurt de la deschidere, iar pacienții noștri vin atât din Iași și județele Moldovei, cât și din alte zone ale țării sau din străinătate. Vă mulțumim pentru că ne-ați preferat pentru sfaturi și tratamente dermatologice și estetice.
 • În ambianța plăcută, datorită calităților personalului nostru, copilul tău se va simți confortabil în timpul consultaţiei şi tratamentului.
 • Aspectul estetic este important pentru fiecare dintre noi. Frumusețea noastră este deplină doar atunci când este bazată pe fermitatea, elasticitatea și luminozitatea pielii sănătoase.
 • Alegem pentru dumneavoastră cele mai sigure, eficiente, variate game dermato-cosmetice, asigurându-vă un plus de sănătate în timpul relaxării într-o manieră de lux. Scopul nostru este să obţinem armonia sănătăţii cu frumuseţea în fiecare tratament. Dorim să te ajutăm să-ți (re)descoperi frumusețea.
 • Selecția tehnicilor, metodelor și produselor cu cele mai bune rezutate pe plan mondial, crearea de programe de tratament și estetice individuale, asigură soluții optime pentru atingerea dezideratului nostru: sănătate și bucuria aspectului plăcut, armonios.
 • Dermatologia este acea ramură a medicinei care ne învață cât de sensibile, dar și cât de puternice sunt pielea, mucoasele, unghiile și părul. Diagnosticul, prevenția și tratamentul bolilor dermatologice este o artă pe care o îmbrățișăm cu pasiune.
 • Venerologia este partea medicinei care ne ajută să înțelegem importanța protejării, controlului și a tratării imediate a fiecăruia pentru a menține armonia cuplului și pentru sănătatea generațiilor ulterioare. Bolile cu posibilă transmitere sexuală nu trebuie neglijate. Realitatea trebuie privită responsabil, pentru a preveni agravarea bolii și instalarea disfuncțiilor, sechelelor și pentru a obține o dinamică perfectă. Analizele pentru bolile venerice trebuie efectuate periodic.
 • Dermatologia estetică determină regenerarea cutanată prin utilizarea la maxim a resurselor proprii ale organismului, cu suplimentarea deficitelor exact cât este necesar și se dorește.
 • Cosmetica medicală îmbunătățește și menține calitatea pielii și părului, fără modificări drastice a contururilor faciale și corporale, dar cu eficiență superioară.
 • Chirurgia dermatologică utilizează metodele clasice (bisturiu, chiuretă, punch, ac etc), cu punere la punct continuă și constantă a tehnicilor chirurgicale, fiind în strânsă legătură cu analizarea pieselor eliminate. Doar cu ajutorul medicului anatomo-patolog putem înțelege boala și putem elabora un prognostic.
 • Condițiile în care vă tratează personalul Derma Clinique sunt de maximă siguranță. La noi standardul de sănătate și viață este la superlativ. Sterilizarea instrumentarului chirurgical și a materialului moale este realizată cu autoclav (superioară sterilizării la pupinel sau etuvă). În consecință, instrumentarul nostru este de o calitate excepțională pentru a rezista condițiilor cele mai severe și eficiente de sterilizare. Bisturiul radiocauterului de înaltă frecvență poate fi ales de către dumneavoastră: sterilizat la autoclav sau de unică folosință, ambele situații fiind absolut sigure pentru pacient. Nu admitem ca electrozii să fie reutilizați fără sterilizare, chiar dacă în alte servicii se procedează astfel (din punctul nostru de vedere nu este corectă această practică, iar noi oferim pacienților noștri condițiile pe care le dorim și pentru noi).
 • Din grijă pentru sănătatea dumneavoastră, am dezvoltat parteneriate cu laboratoare de anatomie patologică, micologie, analize medicale, pentru a vă oferi o gamă largă de sevicii rapide, în strictă confidențialitate, pacientul Derma Clinique fiind respectat, îngrijit atent și complex.
 • Aparatura, echipamentele medicale și tehnologia utilizate la Derma Clinique sunt de ultimă generație, cu eficiență dovedită: cea mai performantă stație dermato-estetică LASER, radiocauter cu electrozi de unică folosință (caracterizat prin înaltă frecvență comparativ cu electrocauterele obișnuite, generând o vindecare cu cicatrice minime), Dermapen, aparate cu ultrasunete, curenți galvanici, electrostimulare, tehnologie LED, lampa terapeutică cu infraroșii.
 • Locația noastră este ușor accesibilă: situată pe artera principală la intrarea în Iași dinspre Târgu Frumos (Roman, Botoșani) și aproape de Autogara Iași Vest.
 • Laboratoare de analize medicale şi farmacii cu program flexibil sunt situate in imediata proximitate.
 • Colaboratorii Derma Clinique (laboratoare, furnizori ai echipamentelor medicale, ai aparaturii și dispozitivelor medicale, produselor dermato-cosmetice etc.) sunt selectați cu grijă, bazându-ne pe calitatea serviciilor, performanța și promptitudinea lor.